stcrt-2009-4514-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Herontwikkeling Nieuw Sparrendaal’

Burgemeester en wethouders van Vught maken overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Herontwikkeling Nieuw Sparrendaal’ ter inzage ligt.

Het project Herontwikkeling Nieuw Sparrendaal behelst in het kort de sloop van het gehele kloostercomplex met bijgebouwen en verhardingen, de herinrichting van het landschap en het herstel van de doorgaande onverharde laan. Aan weerszijden van deze laan zijn twee landhuizen met tuinen, bijgebouwen en bouwwerken geprojecteerd.

Een ieder kan gedurende de termijn van de terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerp moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Vught, Postbus 10.000, 5260 GA Vught. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen kunt u contact opnemen met de heer R. Poot van de afdeling Ruimte, telefoonnummer (073) 6580 655.

Vanaf donderdag 2 april 2009 ligt het ontwerp met de bijbehorende stukken tijdens de openingsuren gedurende 6 weken ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught en in de plaatselijke bibliotheek aan de Dorpsstraat 28 te Vught.

U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Naar boven