stcrt-2009-4511-001.png Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Naoorlogse Wijken

De gemeenteraad heeft op 10 maart 2009 het volgende bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld:

  • bestemmingsplan Naoorlogse Wijken

Het plangebied Naoorlogse wijken ligt als een schil rondom het plangebied Vooroorlogse wijken en betreft globaal de wijken: Noord, Hengelose Es en Groot Driene.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn een aantal wijzigingen in het vastgestelde plan opgenomen. Deze wijzigingen zijn opgenomen in de staat van wijzigingen die bij de stukken is gevoegd.

Ter inzage en bedenkingen

Het vastgestelde bestemmingsplan Naoorlogse Wijken ligt van 3 april 2009 tot en met 7 mei 2009 gedurende openingstijden voor een ieder ter inzage bij;

  • de gemeentewinkel in het Stadhuis van Hengelo (Burgemeester Jansenplein 1, 7551 EC te Hengelo);

  • de balie van de afdeling vergunningen in het Stadskantoor (Hazenweg 121, 7556 BM te Hengelo).

Gedurende deze termijn kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs hiertoe niet in staat is geweest, schriftelijke of mondelinge bedenkingen indienen bij Gedeputeerde Staten van Overijssel, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge bedenking kunt u contact opnemen met de provincie Overijssel, eenheid RWB, telefoon 038-4998899.

Aangezien het een bestemmingsplan betreft dat gewijzigd door de raad is vastgesteld, kan tevens een ieder binnen de genoemde termijn tegen de aangebrachte wijzigingen bedenkingen indienen bij het college van Gedeputeerde Staten.

Naar boven