stcrt-2009-4484-001.png Voorontwerpbestemmingsplan ‘Marknesserweg’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend dat met ingang van 2 april 2009 voor een periode van zes weken een ieder het voorontwerp bestemmingsplan ‘Marknesserweg’ kan inzien op het gemeentehuis te Emmeloord bij het loket Woonomgeving.

Het onderhavige bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling die het mogelijk maakt een parallelweg te realiseren, ten noorden van de Marknesserweg. Het tracé van de Marknesserweg waarop het bestemmingsplan betrekking heeft ligt tussen de kruising met de Kuindertocht en de kruising met de Kalenbergertocht. Ten zuiden van het plangebied ligt de Zwolsevaart.

Op 20 april 2009 zal om 16.00 uur een inspraakbijeenkomst worden gehouden in het gemeentehuis waarbij belangstellenden met de gemeente over dit voorontwerp bestemmingsplan van gedachten kunnen wisselen. U dient zich hiervoor van tevoren telefonisch aan te melden bij mevrouw M. Wierstra van het cluster Ruimte, tel. (0527) 63 32 75. Aanmelden kan tot en met 17 april 2009.

Schriftelijke inspraakreacties kunnen gedurende de bovengenoemde periode worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord.

Naar boven