stcrt-2009-4483-001.png Voorontwerpbestemmingsplan ‘algehele herziening bedrijventerrein de Munt, fase A’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend dat met ingang van 2 april 2009 voor een periode van zes weken een ieder het voorontwerpbestemmingsplan ‘algehele herziening bedrijventerrein de Munt, fase A’ kan inzien op het gemeentehuis te Emmeloord bij het loket Woonomgeving.

Het onderhavige bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de bebouwing van de bedrijventerreinen aan de oostzijde van de kern Emmeloord. Het is een herziening van vigerende bestemmingsplannen in het kader van de actualisering van bestemmingsplannen in de gemeente Noordoostpolder. Het bedrijventerrein valt nu onder ruim tien bestemmingsplannen en partiële herzieningen. Deze integrale herziening vervangt al deze plannen. Tevens biedt het plan ruimte aan nieuwe ontwikkelingen.

Op 21 april 2009 zal om 16.00 uur een inspraak/informatiebijeenkomst worden gehouden in het gemeentehuis waarbij belangstellenden met de gemeente over dit voorontwerpbestemmingsplan van gedachten kunnen wisselen.

Schriftelijke inspraakreacties kunnen gedurende de bovengenoemde periode worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord.

Naar boven