stcrt-2009-4481-001.png Goedkeuring Wijzigingsplan bestemmingsplan Buitengebied Roosendaal–Nispen, reparatieplan Perceel Zonnelandstraat 4 te Nispen en Perceel Meirestraat 70 te Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 6 april 2009 gedurende zes weken ter inzage liggen de besluiten van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant d.d. 6 en 19 februari 2009 tot goedkeuring van:

  • de Wijziging bestemmingsplan Buitengebied Roosendaal–Nispen, reparatieplan, perceel Zonnelandstraat 4 te Nispen.

    Dit wijzigingsplan heeft betrekking op de vormverandering van het agrarisch bouwblok Zonnelandstraat 4 ten behoeve van het ter plaatse gevestigde agrarisch bedrijf.

  • de Wijziging bestemmingsplan Buitengebied Roosendaal–Nispen, reparatieplan, perceel Meirestraat 70 te Roosendaal.

    Dit wijzigingsplan voorziet in de vormverandering van het agrarisch bouwblok Meirestraat 70 ten behoeve ten behoeve van het ter plaatse gevestigde agrarisch bedrijf.

Een belanghebbende kan tegen deze besluiten gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

De wijzigingsplannen en bijbehorende goedkeuringsbesluiten liggen ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor en bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal.

Inlichtingen: afdeling Beleidsrealisatie, tel. 579 495.

Roosendaal, 3 april 2009

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

M.J.H. Marijnen,

burgemeester.

J.P. Kruf,

secretaris.

Naar boven