Hardinxveld-Giessendam

Bekendmaking voorbereidingsbesluit gedeeltelijke herziening bestemmingsplan Langs de Merwede 1998, t.b.v. realisatie bedrijfsverzamelgebouw aan het Kromme Gat 3

Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam geeft er ingevolge artikel 3.7, lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening jo. 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van, dat de raad van de gemeente Hardinxveld-Giessendam op 12 maart 2009 verklaard heeft, dat een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan ‘Langs de Merwede’ wordt voorbereid, voor de gronden welke zijn aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening (het perceel, waarop een bedrijfsverzamelgebouw aan het Kromme Gat gerealiseerd wordt).

Het besluit treedt in werking op de dag volgend op de bekendmaking in de Staatscourant en ligt vanaf heden op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Hardinxveld-Giessendam, voor een ieder ter inzage.

Ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht jo. artikel C lid 2 van de bijlage van de Algemene wet bestuursrecht, staan geen rechtsmiddelen open tegen een besluit in de zin van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening.

Hardinxveld-Giessendam, 1 april 2009

Naar boven