stcrt-2009-4470-001.png Bestemmingsplan Landgoed Driessen uitwerkingsplan ‘de Villa, fase 5’

Het College van Waalwijk heeft met in achtneming van de procedurevoorschriften van artikel II.4 Lid II van het bestemmingsplan Landgoed Driessen op 3 februari 2009 het uitwerkingsplan ‘de Villa, fase 5’ vastgesteld.

Dit uitwerkingsplan heeft betrekking op enkele perceelsgedeelten grond gelegen ten westen van de bestaande bebouwing in plandeel de Villa en het Groene Venster (groenzone met boomsingels), ten zuiden van de Noorder Allee en ten noorden van de Oudestraat. Het plan is opgesteld ten behoeve van de realisering van een dependance voor de Prot. Chr. Scholengemeenschap Willem van Oranje College.

Tegen het besluit tot vaststelling van dit uitwerkingsplan zijn geen bezwaren ingediend.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit tot vaststelling van dit uitwerkingsplan gedurende 6 weken, met ingang van 3 april 2009 beroep instellen. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarvoor moet een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van genoemde afdeling worden ingediend.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan ‘de Villa, fase 5’ treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het uitwerkingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Het door ons college vastgestelde uitwerkingsplan ‘de Villa, fase 5’en het bestemmingsplan Landgoed Driessen, liggen met ingang van 3 april voor een ieder gedurende een termijn van 6 weken, t/m 14 mei 2009, ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Waalwijk, Raadhuisplein 2 en de receptie van het gemeentekantoor te Sprang-Capelle, Raadhuisstraat 64. Voor meer informatie en inzage buiten openingstijden kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Economie te Waalwijk, tel. 0416-683456.

Het uitwerkingsplan kan ook via elektronische weg worden ingezien via www.waalwijk.nl/landgoeddriessen en kies vervolgens: Bekendmaking uitwerkingsplan.

Waalwijk, 2 april 2009

Het College van Waalwijk,

de secretaris,

A. de Wit.

De burgemeester,

A.M.P. Kleijngeld.

Naar boven