stcrt-2009-4425-001.png Voorbereiding bestemmingsplan ‘Westerdel’ in Zuid-Scharwoude.

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een bestemmingsplan ‘Westerdel’ wordt voorbereid.

Het gebied van het toekomstige bestemmingsplan beslaat een deel van het gebied tussen de Nauertogt, Pieter Zeemanweg, Westelijke Randweg en de Veertweg te Zuid-Scharwoude.

Met betrekking tot de voorbereiding van dit bestemmingsplan worden geen stukken ter inzage gelegd. Tegen dit voornemen om dit bestemmingsplan voor te bereiden kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

Zoals bij elk bestemmingsplan zal ook in dit geval een informatieavond worden gehouden. Die avond wordt gehouden zodra er een voorontwerp bestemmingsplan gereed is. Waar en wanneer de informatieavond wordt gehouden zullen wij bekend maken in de gemeentekrant ‘Langedijk informeert’.

Als de formele procedure voor het bestemmingsplan is gestart kunt u uiteraard zienswijzen indienen als u dat wilt. Waar en binnen welke periode u zienswijzen kunt indienen zullen wij in de publicatie in ‘Langedijk informeert’ duidelijk aangeven.

Langedijk, 1 april 2009

Burgemeester en wethouders van Langedijk,

de secretaris,

E. Annaert.

De burgemeester,

J.F.N. Cornelisse.

Naar boven