stcrt-2009-4418-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Zuiderloo, partiële herziening Hoogeweg 26D

Burgemeester en wethouders van Heiloo maken ingevolge het bepaalde in artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 17 maart 2009, nr. 2009-14081, goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan Zuiderloo, partiële herziening Hoogeweg 26D.

Het goedgekeurde bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Hoogeweg 26D, op welk perceel een ‘Uit te werken bestemming wonen – UW 3 –’ is gelegd.

Het goedgekeurde bestemmingsplan kent een globale bestemming met een daarin opgenomen uitwerkingsplicht voor burgemeester en wethouders.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt samen met het goedgekeurde bestemmingsplan met ingang van donderdag 2 april 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis op werkdagen tussen 8.00 en 12.30 uur en iedere maandagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Van deze beroepsmogelijkheid kan gebruik worden gemaakt door degene die zich tijdig op grond van artikel 27, lid 1 of 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten hebben gewend alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich eerder tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Het besluit tot goedkeuring treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Heiloo, 1 april 2009

Naar boven