stcrt-2009-4364-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Homoet’

Burgemeester en wethouders van Buren maken overeenkomstig artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Homoet’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan dient om de realisatie van het bedrijventerrein Homoet gelegen tussen Maurik en Eck en Wiel mogelijk te maken. Het plangebied is gelegen aan de Homoetsestraat tussen het bedrijventerrein Doejenburg en de bedrijfsgebouwen van Wehkamp.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 2 april 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via de website www.buren.nl onder: Leven in Buren/Wonen en leefomgeving/Bestemmingsplannen/Structuurschetsen/Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Homoet

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0344 579336).

Naar boven