stcrt-2009-4354-001.png Onherroepelijk Goedgekeurde bestemmingsplannen Wvg-gebieden ‘Triloo’, en ‘Hooge Berkt, fase 1’

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO), juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend.

De goedkeuring van de bestemmingsplannen ‘Triloo’, en ‘Hooge Berkt, fase 1’ door Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant is onherroepelijk geworden.

De bestemmingsplannen ‘Triloo’, en ‘Hooge Berkt, fase 1’ voorzien in ontwikkelingen voor woningbouw in Wvg-gebieden. Deze gebieden bieden ruimte voor voldoende woningaantallen waarmee enerzijds voor een deel de achterstand in contingenten wordt ingelopen en anderzijds wordt voorzien in de feitelijke behoefte aan woningen bij de diverse doelgroepen in Bergeijk.

De bestemmingsplannen ‘Triloo’, en ‘Hooge Berkt, fase 1’ liggen met ingang van 2 april 2009 op de afdeling Leefomgeving en Wonen, in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 Bergeijk, voor iedereen ter inzage tijdens openingstijden van 9.00 tot 12.30 uur, op dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497 551301).

Tegen vergoeding kan een exemplaar van het bestemmingsplan worden verkregen.

Bergeijk, 1 april 2009

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

de secretaris,

W.A.C.M. Wouters.

De burgemeester,

H.G.M. van de Vondervoort.

Naar boven