stcrt-2009-4352-001.png Voorbereidingsbesluit buitengebied gemeente Leerdam

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening, gelezen in samenhang met artikel 3.42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de raad van de gemeente Leerdam in haar vergadering van 2 april 2009 heeft verklaard dat er een herziening van een bestemmingsplan wordt voorbereid. Dit heeft betrekking op het buitengebied van de gemeente Leerdam zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening.

Het voorbereidingsbesluit is van toepassing op zowel bouwvergunningplichtige activiteiten als ook wijziging van gebruik van gronden en/of opstallen in het betreffende gebied. Doel van een dergelijk besluit is het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen in het buitengebied van Leerdam.

Dit besluit treedt in werking op 3 april 2009 na bekendmaking zoals wettelijk voorgeschreven in de Staatscourant en het Kontakt. Vanaf dan ligt het voorbereidingsbesluit ook ter inzage op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur in de publiekshal van het Stadskantoor, Dr. Reilinghplein 1 te Leerdam.

Tegen dit besluit kan op basis van de nieuwe Wet ruimtelijke ordening geen bezwaar en beroep worden ingesteld.

Leerdam, 2 april 2009

Naar boven