stcrt-2009-4301-001.png Ontwerpprojectbesluit voor het verbouwen van een woning en een aangebouwd bijgebouw op het perceel Jagersweg 13 te Enter

Het college van burgemeester en wethouders is van plan een projectbesluit te nemen voor het verbouwen van een woning en een aangebouwd bijgebouw op het perceel, kadastraal bekend gemeente Wierden, sectie D, nummer 05138, plaatselijk bekend Jagersweg 13 te Enter.

Voor dit bouwplan geldt dat de woning wordt verbouwd ten behoeve van een burgerwoning. Momenteel heeft het perceel een agrarische bestemming. Ook past de inhoud die ontstaat na de verbouwing niet binnen het geldende bestemmingsplan. Het bestemmingsplan moet worden aangepast om dit bouwplan te kunnen realiseren. Het projectbesluit loopt daarop vooruit.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 2 april 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen tegen het ontwerpprojectbesluit. Een zienswijze kan op een aantal manieren ingediend worden:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan het ‘Gemeente Wierden, College van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Via de website. In dit geval kunt u gebruik maken van het formulier ‘Zienswijzen en bedenkingen’ dat u kunt vinden op onze website.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven