stcrt-2009-3604-001.png Ontwerpprojectbesluit Dirk de Derdelaan 167-317, voorplein

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen, bevoegd krachtens het delegatiebesluit d.d. 30 oktober 2008 van de gemeenteraad, bekend gemaakt op 5 november 2008, maken overeenkomstig artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening bekend een projectbesluit te nemen voor het wijzigen van de bestemming van het voorplein van de Dirk de Derdelaan van ‘Verblijfsgebied’ in ‘Verblijfsgebied, auto’s toegestaan’.

Voor de verwezenlijking van dit project is door de gemeente Vlaardingen een verzoek tot wijziging van bestemming (inrichtingsplan) ingediend na een uitvoerig gesprek tussen bewoners en de burgemeester op 7 juli 2008.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 19 maart 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage aan de Industrieweg 9 te Vlaardingen.

Reageren

Gedurende de termijn van zes weken kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling, bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders, per adres Afdeling Stadsontwikkeling en Toezicht, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen, t.a.v. het hoofd van de afdeling Stadsontwikkeling en Toezicht. Hierin kunt u aangeven of u over uw zienswijze wilt worden gehoord.

Uw mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken door een afspraak te maken via de afdeling Stadsontwikkeling en Toezicht, telefoonnummer: 010-2484700.

Beroepsmogelijkheid.

Tegen het definitieve besluit kan geen bezwaar worden gemaakt. Wel kunnen later belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend over het onderwerp van hun zienswijze tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de Rechtbank.

Naar boven