stcrt-2009-3593-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Correctieve herziening Tussen Grift en spoor’

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Utrecht op 24 februari 2009, bij besluit nummer 2009INT238554, goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan ‘Correctieve herziening Tussen Grift en Spoor’.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen met ingang van 19 maart 2009, gedurende zes weken, voor een ieder ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Veenendaal.

Dit loket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is het loket ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met dit loket via telefoonnummer (0318) 53 87 07/53 82 54.

Het plangebied

Het gebied van het bestemmingsplan wordt begrensd door het Omleidingskanaal, de Rondweg-Oost, de Wageningselaan, de Industrielaan, de Nijverheidslaan, de spoorlijn Utrecht–Rhenen en de Rondweg-West.

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan ‘Correctieve herziening Tussen Grift en spoor’ is gericht op het aanbrengen van redactionele wijzigingen in de voorschriften van het bestemmingsplan ‘Tussen Grift en spoor’. Voor dit bestemmingsplan is reeds een procedure gevolgd. Inhoudelijk zijn er geen wijzigingen aangebracht.

Beroep

Gedurende de termijn dat het bestemmingsplan ter visie ligt kan degene, die tijdig bedenkingen heeft ingediend bij Gedeputeerde Staten alsmede een belanghebbende, die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, beroep instellen.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven