stcrt-2009-3551-001.png Goedkeuring wijzigingsplan Villa Napoleon art. 11 Wet op de Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in art. 11 lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Limburg het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 14 oktober 2008 tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Kom Baarlo’ bij besluit van 3 maart 2009 hebben goedgekeurd.

De wijziging heeft betrekking op het verzoek van Zorgcentrum Napoleon BV ten behoeve van het oprichten van een zorgappartementencomplex, kadastraal bekend gemeente Maasbree, sectie C, nummer 5902.

Het goedkeuringsbesluit en de overige bescheiden liggen met ingang van donderdag 19 maart 2009 gedurende zes weken in het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken/team Omgeving, Dorpstraat 20 te Maasbree, tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags na (telefonische) afspraak, ter inzage.

Tegen het goedkeuringsbesluit kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroep dient te worden ingesteld gedurende de termijn van terinzagelegging. Het goedkeuringsbesluit treedt in werking na de dag waarop de beroepstermijn is verstreken. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Maasbree, 18 maart 2009

Naar boven