stcrt-2009-3384-001.png Ontwerpbestemmingsplan Cuijkse Cantheelen, Hof V

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Cuijkse Cantheelen, Hof V. Het plan voorziet in de bouw van 30 woningen en 440 m2 voorzieningen. Hof V is de eerste fase van het plan Cuijkse Cantheelen. Om tijdig aan de slag te kunnen met Hof V is voor dit deel een apart bestemmingsplan opgesteld.

Vanaf 12 maart 2009 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken, gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.cuijk.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn zienswijze omtrent dit bestemmingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485-396 677.

Cuijk, 11 maart 2009

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

L.M. Schoots,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven