stcrt-2009-3357-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘partiële herziening betonwarenfabriek Van de Meulengraaf, Nijnselseweg 38 Sint-Oedenrode’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken, ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat vanaf donderdag 12 maart 2009 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘partiële herziening betonwarenfabriek Van de Meulengraaf, Nijnselseweg 38 Sint-Oedenrode’ ter inzage ligt.

Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om de betonwarenfabriek aan de Nijnselseweg 38 te Sint-Oedenrode uit te breiden. Enerzijds komt het plan voort uit de behoefte van de betonwarenfabriek om de productiecapaciteit uit te breiden, anderzijds is de uitbreiding noodzakelijk op grond van europese kwaliteitseisen die aan het productieproces worden gesteld en arbotechnische voorschriften. In dit voorontwerpbestemmingsplan wordt tevens voorzien in de vastlegging van een geluidszone als bedoeld in artikel 40 Wet geluidhinder.

Het voorontwerpbestemmingsplan is onderwerp geweest van een inspraakprocedure. Naar aanleiding van de inspraakprocedure en wensen van omwonenden en initiatiefnemer is het plan op onderdelen gewijzigd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 12 maart tot en met woensdag 22 april 2009 ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

U kunt het plan ook raadplegen / downloaden van de gemeentelijke website www.sint-oedenrode.nl. Op deze site klikt u via de rubriek ‘informatie’ door naar ‘wonen’, vervolgens naar ‘bestemmingsplannen’ en tenslotte naar ‘betonwarenfabriek’.

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, Postbus 44 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met de heer M. Koopman van de afdeling Publiekszaken, taakveld Bouwen en Wonen, telefoonnummer: 0413-481268.

Naar boven