stcrt-2009-3158-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Witte Menweg 4b, Geesbrug (Gasterij Het Geeserveld)

Rectificatie betreffende termijn terinzagelegging en termijn voor indiening bedenkingen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat met ingang van 12 maart 2009, tijdens de openingstijden op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, bij de afdeling Publieksservice, Team Bouwen en Milieu (locatie Dalen), gedurende zes weken, voor een ieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad op 9 december 2008 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Witte Menweg 4b, Geesbrug (Gasterij Het Geeserveld).

Het plan omvat de formalisering van het restaurant (Gasterij Het Geeserveld).

De tegen het plan ingediende zienswijzen hebben deels geleid tot wijziging van het bestemmingsplan. De wijziging heeft betrekking op een beperkte aanpassing van de voorschriften.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, naar keuze schriftelijk of mondeling bedenkingen inbrengen tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten van Drenthe.

Voorzover de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan daarin wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpplan, kan een ieder gedurende de termijn van terinzagelegging daartegen naar keuze schriftelijke of mondelinge bedenkingen inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Drenthe.

Schriftelijke bedenkingen kunnen worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC te Assen. Voor het inbrengen van mondelinge bedenkingen kan (bij voorkeur 14 dagen) voor het aflopen van de termijn van terinzagelegging gedurende werkdagen telefonisch een afspraak worden gemaakt (telefoonnummer (0592) 365441 of 365468).

Coevorden, 3 maart 2009

Naar boven