Algemene Verordening Recreatieschap Midden-Delfland 2007: aanpassing 2 kaarten behorende bij het aanwijzingsbesluit ‘Honden’

Het Dagelijks Bestuur van het Recreatieschap Midden-Delfland maakt ter voldoening aan het gestelde in artikel 9, derde lid van de Gemeenschappelijke Regeling van het Recreatieschap Midden-Delfland het volgende bekend.

Op 11 december 2008 heeft het Dagelijks Bestuur ingevolge de Algemene Verordening Recreatieschap Midden-Delfland 2007 de kaartnummers 1 en 2, welke behoren bij het aanwijzingsbesluit ‘Honden’ van 2 juli 2008 gewijzigd vastgesteld.

Met de aanpassing van de genoemde kaarten wordt voorkomen, dat er onduidelijkheid kan ontstaan waar honden wel of niet vrij mogen loslopen in het gebied van het recreatieschap Midden-Delfland.

De twee kaarten zijn op de dag na die van publicatie in het Provinciaal Blad van Zuid-Holland in werking getreden.

Nadere informatie is te vinden op de Website van:

  • a. het Recreatieschap Midden-Delfland;

  • b. de provincie Zuid-Holland (www.zuid-holland.nl), onder het kopje Stateninformatie (Provinciaal Blad);

  • c. G.Z-H.

Daarnaast kunt u zich voor nadere informatie of voor het aanvragen een exemplaar van beide kaarten wenden tot G.Z-H (de ambtelijke dienst van het schap), tijdens kantooruren (8.30−16.30 uur) telefonisch te bereiken onder telefoonnummer 010-2981010.

Naar boven