Kennisgeving tot aanwijzing ter onteigening van gronden in de gemeente Haaren ten name van de provincie Noord-Brabant ten behoeve van de vernieuwing van de provinciale weg N 624

De Minister van VROM maakt bekend, dat ingevolge artikel 87, zevende lid, van de onteigeningswet, op de secretarie van de gemeente Haaren en op het Ministerie van VROM met ingang van 19 februari 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt het koninklijk besluit van 21 januari 2009, no. 09.000108.

De in het koninklijk besluit op verzoek van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant ten name van de Provincie Noord-Brabant binnen de gemeente Haaren ter onteigening aangewezen gronden zijn nodig voor de vernieuwing van de provinciale weg N 624 met de daarbij behorende werken.

De ter onteigening aangewezen gronden zijn in het bestemmingsplan ‘N624’ van de gemeente Haaren aangewezen voor ‘Verkeer’, met als medebestemming ‘Leidingen’ en voor ‘Water’.

De reconstructie van de N 624 behelst de aanleg van een vrijliggend fietspad, de aanleg van een rotonde en de aanleg van een nieuwe verbindingsweg tussen de rotonde en de Kasteellaan, met inbegrip van een aantal parkeerplaatsen.

Het koninklijk besluit is bekendgemaakt in de Staatscourant van 17 februari 2009, no. 32.

Tegen het besluit staat geen beroep open.

Voor inlichtingen kunt u bellen met: 070-3392894.

Naar boven