stcrt-2009-20758-001.png Vaststelling uitwerkingsplan ‘Het Lint Lookwest-Noord’

Het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland maakt bekend dat zij bij besluit van 15 december 2009 het uitwerkingsplan ‘Het Lint Lookwest-Noord’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit plan vormt de nadere uitwerking van de in het bestemmingsplan Lookwest-Noord (2005) opgenomen bestemming en betreft het deel Het Lint, gelegen in het oostelijk deel van het plangebied. Het Lint vormt de overgangszone tussen het bestaande dorp en de nieuw te ontwikkelen woongebieden. Het plangebied omvat de percelen langs de Lookwatering (nummer 19 t/m 30) en een in westelijke richting gelegen watergang met fietspad.

Naar aanleiding van de ingediende zienswijzen is het plan ten opzichte van het ontwerp ongewijzigd vastgesteld.

Het uitwerkingsplan, waarin ook is opgenomen de ‘Nota van Beantwoording Zienswijzen’ ligt vanaf donderdag 31 december 2009, gedurende zes weken, tijdens kantooruren, voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden.

Tevens zijn deze documenten gedurende de genoemde termijn van ter inzage ligging digitaal te raadplegen op www.middendelfland.nl → Actueel → Stukken ter inzage.

Een belanghebbende kan binnen de termijn van ter inzage ligging schriftelijk beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en tenzij het uitwerkingsplan gewijzigd is vastgesteld. In het laatste geval kan alleen beroep worden ingediend tegen de gewijzigde onderdelen.

Een beroepschrift heeft echter geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van het college van burgemeester en wethouders in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Schipluiden, 23 december 2009

Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland,

de secretaris,

P.T. Veenman.

De burgemeester,

A.J. Rodenburg.

Naar boven