stcrt-2009-20750-001.png Voorbereidingsbesluiten Bosschendijk 165b te Oudenbosch, Baarlebossche 2 te Oudenbosch

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken ingevolge artikel 3.7, 7e lid van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 31 december 2009 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis terinzageliggen de volgende door de gemeenteraad op 10 december 2009 vastgestelde voorbereidingsbesluiten.

Bosschendijk 165b te Oudenbosch

Het betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Velletri’ ten behoeve van het uitbreiden van een fysiotherapiepraktijk aan de Bosschendijk 165B, kadastraal bekend Halderberge, gemeente Oudenbosch, sectie B, nr. 3700.

Baarlebossche 2 te Oudenbosch

Het betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Plan in Onderdelen Velletri’ ten behoeve van het uitbreiden van het zwembad De Barlebossche met een fitnessruimte aan De Baarlebossche 2, kadastraal bekend Halderberge, gemeente Oudenbosch, sectie B, nr. 5004.

Wolvenstraat ong. te Oudenbosch

Het betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied, deelgebieden Hoeven en Oudenbosch’ ten behoeve van het realiseren van een ruimte voor ruimtewoning aan de Wolvenstraat ong.. kadastraal bekend Halderberge, gemeente Oudenbosch, sectie E, nr. 354.

Brugstraat 8 te Stampersgat

Het betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Kom Stampersgati’ ten behoeve van het realiseren van een insteekhaven en botenhuis op het perceel gelegen aan de rivier de Dintel achter de bebouwing van Brugstraat 8, kadastraal bekend Halderberge, gemeente Oud en Nieuw Gastel, sectie B, nummer 2906.

Genoemde voorbereidingsbesluiten treden in werking op donderdag 31december 2009. Op de bij bedoelde voorbereidingsbesluiten behorende tekeningen zijn de gebieden aangeduid waarvoor de nu vigerende bestemmingsplannen dienen te worden herzien.

Oudenbosch, 30 december 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

H.J.J.M. Roels.

De burgemeester,

A.F.W. Osterloh.

Naar boven