stcrt-2009-20743-001.png Ontwerpbestemmingsplan Cornelis Kanstraat 1

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een ontwerpbestemmingsplan ‘Cornelis Kanstraat 1’ ter inzage zal worden gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Cornelis Kanstraat 1’ heeft betrekking op het gelijknamige perceel. Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is het thans geldende bouwvlak in overeenstemming te brengen met de gewenste situering van de woning.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Cornelis Kanstraat 1’ bevat een toelichting, regels en een plankaart. Ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan is een wijziging in het ontwerpbestemmingsplan aangebracht.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 31 december 2009 tot en met 10 februari 2010 voor eenieder ter inzage, bij de centrale balie, Marktstraat 15 te Sneek. Het bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke internetsite: www.sneek.nl, onder ‘Actueel in Sneek’, ‘Bestemmingsplannen’.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: Gemeenteraad van Sneek, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek), of

  • mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling Ontwikkeling (dhr. A. Kort, telefoon: 0515-485546). Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de tervisieleggingstermijn om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven