stcrt-2009-20733-001.png Ontwerpprojectbesluit voor loonwerkbedrijf en bouw van een bedrijfsruimte aan Nieuwendijk 132 te Someren-Heide

Burgemeester en wethouders van Someren maken overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet op de ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om medewerking te verlenen aan herziening van de huidige agrarische bedrijfsbestemming van het perceel gelegen aan Nieuwendijk 132 in Someren-Heide om gebruik ten behoeve van een loonwerkbedrijf en om de bouw van een bedrijfsruimte mogelijk te maken.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende bijlagen liggen met ingang van 31 december 2009 tot en met 10 februari 2010 gedurende zes weken ter inzage bij het loket van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) in het gemeentehuis van Someren, Wilhelminaplein 1, te Someren. Dit ontwerpprojectbesluit vormt het toekomstig planologisch-juridisch kader voor het perceel gelegen aan Nieuwendijk 132 in Someren-Heide.

Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het ontwerpprojectbesluit kunt u ook buiten openingstijden inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken via onderstaand telefoonnummer.

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan Burgemeester en Wethouders van Someren (Postbus 290, 5710 AG, Someren). Voor uw mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Oberndorff van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, via telefoon (0493)-494888.

Er is geen exploitatieplan dat deel uitmaakt van deze procedure.

30 december 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven