stcrt-2009-20687-001.png Ontwerp bestemmingsplan Geluckweg/Pastoor van Schijndelstraat

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp van het bestemmingsplan Geluckweg/Pastoor van Schijndelstraat met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor eenieder tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, en tijdens openingstijden in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1. Houdt u hierbij rekening met de gewijzigde openingstijden in de kerstvakantie. Tevens is het bestemmingsplan elektronisch raadpleegbaar op www.veghel.nl.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 13 vrijstaande woningen aan de Geluckweg en de Pastoor van Schijndelstraat. Tevens wordt de voormalige bedrijfswoning aan de Pastoor van Schijndelstraat 4 en 6 in Boerdonk herbestemd naar wonen.

Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken aan Burgemeester en Wethouders van de gemeente Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer 0413-386556 van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkelingen.

Veghel, 30 december 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven