stcrt-2009-20649-001.png Vastgesteld projectbesluit Adervendreef 2

Projectbesluit ter inzage

Het college van de gemeente Oisterwijk maakt bekend dat het projectbesluit Adervendreef 2 op 17 december 2009 door de raad is vastgesteld en ter inzage ligt.

Ter inzage

De stukken liggen vanaf 30 december 2009 zes weken voor iedereen ter inzage.

Stukken die ter inzage liggen kunt u inzien bij de Centrale Publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 uur−13.00 uur, op woensdag tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur. U kunt ook een afspraak maken voor inzage buiten kantooruren.

De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.oisterwijk.nl.

Beroep

Als belanghebbende kunt u, nadat een besluit bekend is gemaakt, daartegen een beroepschrift indienen. Het beroepschrift stuurt u binnen zes weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd, naar de Rechtbank Breda, sector Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA in Breda U kunt geen beroep instellen als u redelijkerwijs kan worden verweten dat u geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. Een ingediend beroepschrift schorst in principe niet de werking van het besluit. Daarvoor moet u namelijk ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen.

Een beroepschrift moet ondertekend worden en ten minste bevatten:

  • naam en adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt

  • de redenen van het beroep.

Voorlopige voorziening

Als u beroep heeft ingesteld kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als er sprake is van een spoedeisende zaak. Een dergelijk verzoek kunt u richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Breda, sector Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda. Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven