stcrt-2009-20644-001.png Ontwerpbesluit wijziging bebouwde komgrenzen Boswet

Ontwerpbesluit

Burgemeester en wethouders van Montferland maken bekend dat de raad van de gemeente Montferland voornemens is, ingevolge artikel 1 lid 5 van de Boswet, over te gaan tot het vaststellen van de bebouwde kom ingevolge de Boswet.

De reeds vastgestelde grenzen zijn reeds sterk verouderd en komt niet meer overeen met de huidige situatie. Middels het nieuwe raadsbesluit zal deze situatie veranderen, omdat de grenzen van de bebouwde kom Boswet zullen zijn geactualiseerd.

Terinzagelegging/nadere informatie

De ontwerpbeschikking, alsmede de daarop betrekking hebbende bescheiden kunnen van 30 december 2009 tot en met 28 januari 2010 van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 12:30 worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, locatie Hofstraat 1  ’s-Heerenberg.

Zienswijzen

Voor belanghebbenden bestaat de gelegenheid schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar te maken gedurende de inzagetermijn. De schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Montferland, Postbus 47, 6940 BA Didam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling openbare werken, telefoon 0316-291687.

Naar boven