stcrt-2009-20638-001.png Terinzageliggende ontwerpbesluiten De Geinsche Hof

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein maken bekend dat het volgende ontwerpbesluit met alle relevante stukken ter inzage ligt in het kader van de zienswijzenprocedure.

Projectbesluiten

Wie: Zorgspectrum.

Wat: Uitbreiding verpleeghuis De Geinsche Hof.

Waar: Vuurscheschans 75 in Nieuwegein.

Dossiernummer: 0909313.

Artikel(en): 3.10 Wro en artikel 40 en 46 Woningwet.

In combinatie met: bouwvergunning.

Wilt u de ontwerpbesluiten inzien?

Bovengenoemd ontwerpbesluit ligt ter inzage gedurende zes weken van 31 december 2009 tot en met 10 februari 2010 bij het loket Bouwen. Als u de stukken wilt inzien hoeft u hiervoor geen afspraak te maken. U kunt het projectbesluit ook bekijken via de website van de gemeente Nieuwegein (www.nieuwegein.nl).

Wilt u een zienswijze kenbaar maken?

Op ontwerpbesluiten kunt u reageren voordat de gemeente een definitief besluit neemt. Zo´n reactie heet een zienswijze. In de meeste gevallen mag iedereen een zienswijze indienen. Als alleen belanghebbenden deze mogelijkheid hebben, staat dat hierboven specifiek vermeld. U moet uw zienswijze kenbaar maken in de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt. Dit kunt u zowel schriftelijk als mondeling doen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouders van Nieuwegein, t.a.v. afdeling Duurzame ontwikkeling, Postbus 1, 3430 Nieuwegein. Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Neem dan contact op met afdeling Duurzame Ontwikkeling via telefoonnummer (030) 607 1417 of emailadres zienswijzen@nieuwegein.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarvan wij een verslag maken. Dit verslag vormt vervolgens uw zienswijze.

Wat doen we met uw zienswijze?

Na afloop van de ter inzage legging neemt de gemeente een definitief besluit. Als u een zienswijze heeft ingediend, stelt de gemeente u schriftelijk op de hoogte van het besluit en de manier waarop ze uw zienswijze hierbij heeft betrokken. Het definitieve besluit wordt ook in de Staatscourant bekend gemaakt. U heeft na het indienen van een zienswijze de mogelijkheid om tegen het definitieve besluit beroep in te stellen bij de rechtbank Utrecht.

Naar boven