stcrt-2009-20626-001.png Bestemmingsplannen Gendringen-Noord, Ranonkel 18 Ulft en ’t Gietelinck, aanpassing verkaveling vrije kavels Molenbeek

Voornemen voorbereiding bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat het gemeentebestuur van plan is een bestemmingsplan voor te bereiden voor:

Gendringen-Noord, Ranonkel 18

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in de realisatie van een vrijstaande woning aan de Ranonkel 18 in Gendringen, kadastraal bekend gemeente Gendringen, sectie K, nummer 2244.

Ulft, ’t Gietelinck, aanpassing verkaveling vrije kavels Molenbeek

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in een nieuwe opzet voor de bebouwing van de vrije kavels aan de Molenbeek in Ulft.

Procedure

Er liggen nu nog geen stukken ter inzage, er kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen. Te zijner tijd zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. In dit blad en op de gemeentelijke website wordt aangekondigd wanneer en op welke manier u kunt reageren.

Naar boven