stcrt-2009-20607-001.png Voorbereidingsbesluit percelen Regeling Beëindiging Veehouderijen

Burgemeester en wethouders van gemeente Someren maken op grond van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 23 december 2009 verklaard dat een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied wordt voorbereid en heeft daarvoor een voorbereidingbesluit genomen voor percelen waarop in het verleden de Regeling Beëindiging Veehouderijen is toegepast. Deze percelen bevinden zich verspreid over de gehele gemeente en zijn aangegeven op de bij het besluit behorende overzichtskaart.

Het voorbereidingsbesluit is genomen met het oog op het nakomen van de verplichting van de gemeente in het kader van deze regeling om op percelen waarop de Regeling Beëindiging Veehouderijen is toegepast een passende bestemming te leggen. De nieuwe bestemmingen zullen uiteindelijk voor het overgrote deel worden opgenomen in de herziening van het bestemmingsplan Buitengebied.

Dit besluit treedt in werking op 31 december 2009.

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaarten ligt met ingang van donderdag 31 december 2009 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis te Someren, Wilhelminaplein 1, bij het loket van het team Vergunningen. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Het voorbereidingsbesluit is verder te raadplegen op de gemeentelijke website www.someren.nl.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar op beroep worden ingesteld.

Someren, 30 december 2009

Burgemeester en wethouders van Someren.
Naar boven