stcrt-2009-20595-001.png Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro voor de wijze van situeren van een op te richten woning op het perceel Roozendaelseweg 1 te Reuver

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken op grond van artikel 3.11 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 31 december 2009 in het gemeentehuis van Beesel bij de afdeling Grondgebied gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken voor de wijze van situeren van een op te richten woning op het perceel Roozendaelsweg 1 te Reuver, ten behoeve van Vastgoed Webusco BV, Postbus 4802 in Reuver. Het ontwerpprojectbesluit is ook te raadplegen via de website www.beesel.nl → digitaal loket → bouwen en wonen → projectbesluiten.

In het bestemmingsplan Buitengebied is het oprichten van een woning ter plaatse toegestaan. De te bouwen woning komt in de plaats van een eerder gesloopte woning. De woning wordt aanpandig gebouwd aan de zijkant van een bestaande loods waarvan de voorgevel op een grotere afstand dan 5 m tot de bebouwingsgrens is gelegen. Er wordt afgeweken van de in het bestemmingsplan voor de situering van de voorgevel van woningen voorgeschreven afstand van maximaal 5 m tot de bebouwingsgrens.

De gewenste situering is planologisch verantwoord.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer T. van Loon, van de afdeling Grondgebied, telefoonnummer 077-4749292.

Beesel, 30 december 2009

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven