stcrt-2009-20589-001.png Bekendmaking projectbesluit aan de Adr. Heijnisstraat 23 te Nieuw-Lekkkerland

Burgemeester en wethouders van Nieuw-Lekkerland maken ingevolge het bepaalde in artikel 3:11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 46 lid 4 van de Woningwet bekend dat met ingang van 30 december 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de gemeentebalie, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf en op het Servicepunt Nieuw-Lekkerland, Raadhuisplein 1 te Nieuw-Lekkerland.

Het projectbesluit en bouwvergunning voor het vergroten van de bestaande woning aan de Adr. Heijnisstraat 23 te Nieuw-Lekkkerland

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken dat de bouwvergunning wordt verleend voor het vergroten van de bestaande woning aan de Adr. Heijnisstraat 23.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan door een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze heeft kenbaar gemaakt en door de belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den-Haag. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Het projectbesluit treedt in werking op 11 februari 2010.

Naar boven