stcrt-2009-20586-001.png Projectbesluit ex artikel 3.10 Wro voor het perceel Keulseweg 200 in Reuver

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken bekend dat zij hebben vastgesteld een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) voor het verplaatsen/vergroten van een toiletgebouw op het perceel Keulseweg 200 plaatselijk bekend als Camping Natuurplezier.

Het projectbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van 31 december 2009, gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage bij de afdeling Grondgebied in het gemeentehuis van Beesel. Het plan staat ook op de website van de gemeente: www.beesel.nl→digitaal loket→bouwen en wonen→projectbesluiten.

We hebben geen zienswijzen ontvangen op het ontwerpprojectbesluit. Belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht, kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt beroep instellen tegen het projectbesluit. Het instellen van beroep kan bij de Arrondissementsrechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ in Roermond. Degene die op tijd een beroepschrift indient, kan daarnaast ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Beesel, 30 december 2009

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halfmann,

secretaris.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven