stcrt-2009-20584-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Voerendaal – hoeve Niewhof Retersbekerweg 7 Klimmen’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Voerendaal op 21 december 2009 het bestemmingsplan ‘partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Voerendaal – hoeve Niewhof Retersbekerweg 7 Klimmen’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van één vrijstaande woning in het kader van de Ruimte-voor-Ruimte-regeling en het toevoegen van drie inpandige woningen.

Het besluit van de gemeenteraad met bijbehorende stukken ligt met ingang van 31 december 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Het plan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.voerendaal.nl.

Instellen beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • degenen die een zienswijze hebben ingebracht én belanghebbende zijn of;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het raadsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij binnen die termijn (in samenhang met ingesteld beroep) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven