stcrt-2009-20581-001.png Vaststelling bestemmingsplan Zandbergsestraat 1 te Graauw

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hulst maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 17 december 2009 het bestemmingsplan Zandbergsestraat 1 te Graauw hebben vastgesteld.

Doel van het bestemmingsplan is het planologisch-juridisch regelen van de uitbreiding van het bedrijfsgebouw met bijbehorende landschappelijke inpassing.

Ingevolge artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het plan met ingang van 31 december 2009 tot en met 10 februari 2010 voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst.

Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl, in het menu onder gemeentelijke regelgeving – bestemmingsplannen.

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijker wijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de periode van 31 december 2009 tot en met 10 februari 2010 bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage beroep indienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Een eventueel in te stellen beroep dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van genoemde afdeling.

Hulst, 30 december 2009

Burgemeester en wethouders van Hulst,

de burgemeester,

J.F. Mulder.

De secretaris,

S. ter Wal.

Naar boven