stcrt-2009-20575-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘TSH-Locatie’

Het college van burgemeester en wethouders van Hoorn maakt bekend, dat met ingang van 30 december 2009 gedurende zes weken, dus tot en met 9 februari 2010, voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘TSH-Locatie’.

Het bestemmingsplan voor de locatie van de voormalige Technische School Hoorn aan de Johannes Poststraat 71 voorziet in de realisering van het volgende programma:

  • bouw van 42 vrije sector appartementen aan de Sint Jozefstraat;

  • bouw van 36 startersappartementen aan de Sint Eloystraat (grenzend aan de Liornestraat);

  • bouw van circa 16 appartementen op de hoek van de Sint Jozefstraat en de Sint Eloystraat (2e fase);

  • in de voormalige praktijklokalen van de school zal een wijkcentrum en een peuterspeelzaal worden gevestigd; het programma voor het wijkcentrum omvat een grote zaal, enkele leslokalen, een jongerenruimte, aan derden te verhuren kantoren en ruimte voor ondersteunende functies.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode ter inzage in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 te Hoorn.

Het ontwerpbestemmingsplan is daarnaast te raadplegen via de website van de gemeente (www.hoorn.nl/via de route: projecten en plannen/bestemmingsplannen/digitale plannen).

Gedurende de periode van de tervisieligging kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn. Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, telefonisch te bereiken onder nummer 0229-252464.

Hoorn, 29 december 2009

Naar boven