stcrt-2009-20572-001.png Bestemmingsplan ‘Zeven Ruimte voor Ruimtelocaties buitengebied Weert’ gewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Weert maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8. lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 9 december 2009 het bestemmingsplan ‘Zeven Ruimte voor Ruimtelocaties buitengebied Weert’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op een zevental locaties gelegen aan de Horsterweg, Meussenstraat, Neelenweg, Soutsweg, Stienestraat en Vloedmolenweg in het buitengebied van Weert waar in zijn totaliteit 19 ruimte voor ruimtewoningen gebouwd kunnen worden.

De stukken liggen ter inzage vanaf 31 december 2009 totdat de beroepstermijn is verstreken in het Infocentrum en bij de frontoffice van Milieu- en bouwzaken in het stadhuis, Beekstraat 54 en in de openbare bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 te Weert. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de websites: www.weert.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit omtrent vaststelling van genoemd bestemmingsplan beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na de datum van de terinzagelegging van dit besluit. Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage. Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Weert, 30 december 2009

Naar boven