stcrt-2009-20567-001.png Ontwerpbestemmingsplan Boudeloodijk 10 te Lamswaarde

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Boudeloodijk 10 te Lamswaarde vanaf 31 december 2009 tot en met 10 februari 2010 voor een ieder terinzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan is het planologisch-juridisch regelen van het plan om de agrarische bestemming van het perceel te wijzigen zodat ter plaatse twee burgerwoningen kunnen worden gerealiseerd.

Het ontwerp bestemmingsplan Boudeloodijk 10 te Lamswaarde, bestaande uit plankaart, planregels en plantoelichting, ligt binnen de genoemde termijn voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder gemeentelijke regelgeving, bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 29, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijze kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken bij mw. H. van Hauten, telefoonnummer 0114 389256.

Hulst, 30 december 2009

Burgemeester en wethouders van Hulst

De burgemeester,

J.F. Mulder

De secretaris,

S. ter Wal

Naar boven