stcrt-2009-20565-001.png Inspraak Ontwerpstructuurvisie Leewen De Weerd

Burgemeester en Wethouders van Beesel maken bekend dat de Gemeenteraad op 21 december 2009 heeft besloten in te stemmen met de Ontwerpstructuurvisie Leewen De Weerd en deze vrij te geven voor inspraak. Op grond van artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zal met ingang van 31 december 2009, gedurende zes weken de Ontwerp-structuurvisie Leewen De Weerd ter inzage worden gelegd. Na verwerking van de zienswijzen zullen Burgemeester en Wethouders de Structuurvisie Leewen De Weerd aan de Gemeenteraad voorleggen om deze vast te stellen.

Om welk gebied gaat het?

De nieuwe Wet ruimtelijke ordening verplicht gemeenten een of meerdere structuurvisies voor haar grondgebied te maken (artikel 2.1 Wet ruimtelijke ordening). De Ontwerpstructuurvisie Leewen De Weerd gaat over een gedeelte van de gemeente Beesel. De structuurvisie geeft richting voor ontwikkelingen binnen het plangebied. Het plangebied is het gebied tussen de kern Reuver, de Maas en de Kesselseweg. In de visie spelen cultuurhistorische, natuur/landschappelijke en recreatieve waarden een belangrijke rol.

Waar kunt u de Ontwerpstructuurvisie Leewen De Weerd inzien?

Met ingang van 31 december 2009 ligt de Ontwerpstructuurvisie Leewen De Weerd gedurende zes weken ter inzage bij de klantenbalie van de gemeente Beesel, Raadhuisplein 2 in Reuver (openingstijden gemeentehuis: maandag tot en met vrijdag van 9.00-13.00 uur en maandagavond 17.00-19.00 uur). Daarnaast is de Ontwerp-structuurvisie te vinden op de gemeentelijke website www.beesel.nl → projecten → Structuurvisie Leewen De Weerd.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Tot en met woensdag 10 februari 2010 kan eenieder zijn/haar zienswijzen op de Ontwerp-structuurvisie Leewen De Weerd schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijk kan dit bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer R. Geerards van de afdeling Grondgebied (tel. 077-474 92 92).

Beesel, 30 december 2009

Burgemeester en Wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

Secretaris.

L.M. Oord,

Burgemeester.

Naar boven