stcrt-2009-20546-001.png Vaststelling ‘Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied en Hongerige Wolf ten behoeve van de aanleg hoofdaardgastranportleiding Noord-zuid tracé’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reiderland maken bekend, dat de gemeenteraad op 16 december 2009 de ‘Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied en Hongerige Wolf ten behoeve van de aanleg hoofdaardgastranportleiding Noord-zuid tracé’ heeft vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Het plan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet de aanleg van een hoofdaardgastransportleiding tussen Rysum - Tripscompagnie - Oude Statenzijl en Scheemda.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 4 januari t/m 14 februari 2010 ter inzage. Het bestemmingsplan kan worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt tijdens openingstijden aan de J. Modastraat 6 in Winschoten. Het plan is in te zien op internet via www.gemeente-oldambt.nl. (via ‘actueel’, ‘bekendmakingen’)

Er bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om gedurende 6 weken vanaf de datum van terinzagelegging beroep tegen het bestemmingsplan in te stellen bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Belanghebbenden zijn in dit geval alleen diegenen die kunnen aantonen dat ze redelijkerwijs niet in de gelegenheid zijn geweest om te reageren op het ontwerpplan.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Het bestemmingsplan treedt dus na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. Dan treedt het plan in ieder geval niet eerder in werking dan nadat een beslissing op dat verzoek is genomen.

Beerta, 29 december 2009

Naar boven