stcrt-2009-20536-001.png Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Wetering

Van 30 december 2009 t/m 9 februari 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘correctief bestemmingsplan Wetering’ ter inzage in het gemeentehuis, Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden). Deze stukken worden nu ook aangeboden op de gemeentelijke website; www.steenwijkerland.nl onder bouwen en milieu.

Middels dit ontwerpbestemmingsplan wordt de bestemming van een aantal percelen aangepast aan het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten van Overijssel. Gedeputeerde Staten hadden namelijk aan een aantal percelen die waren opgenomen in het bestemmingsplan ‘Wetering’ goedkeuring onthouden. In dit bestemmingsplan wordt aan die percelen alsnog een bestemming toegekend. Verder voorziet dit bestemmingsplan in een juridisch planologische regeling voor een recreatieve functie in de vorm van een kleinschalig kampeerterrein bij een woning aan de Wetering West 53.

Gedurende genoemde periode kan eenieder mondeling dan wel schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan aan de gemeenteraad (postbus 162, 8330 AD Steenwijk) kenbaar maken.

Naar boven