stcrt-2009-20518-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Evenementenhal Gorinchem’

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken, op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Evenementenhal Gorinchem’ met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van woensdag 30 december 2009 voor iedereen ter inzage ligt in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem, voor de duur van zes weken. Het ontwerpbesluit met bijlagen is ook digitaal te raadplegen via onze website www.gorinchem.nl onder de kop ‘ontwikkelingen/ruimtelijke ordening’.

Vooruitlopend op het in voorbereidende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oost II’ zal middels een te nemen projectbesluit de Evenementenhal Gorinchem juridisch en planologisch worden vastgelegd.

Het plangebied is de Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2 te Gorinchem. Het betreft de kadastrale percelen sectie P en nummers 1449, 1448, 1469.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze indienen. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van zienswijze en het verzoek waarop de zienswijze betrekking heeft. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. Degene die zijn zienswijze mondeling wenst in te dienen, kan dit ook bij het college van burgemeester en wethouders binnen de termijn van zes weken kenbaar maken. Hiervoor kan bij voorkeur uiterlijk één week voor afloop van genoemde termijn een afspraak gemaakt worden met mevrouw C. Jeeninga van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Milieu, telefoonnummer (0183) 65 93 22.

Gorinchem, 29 december 2009

Burgemeester en wethouders van Gorinchem.

Naar boven