stcrt-2009-20503-001.png Ontwerpprojectbesluit Hoofdstraat 103

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat het volgende ontwerpprojectbesluit met ingang van woensdag 30 december 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt.

  • Hoofdstraat 103 in Stadskanaal, voor het bouwen van een supermarkt, op het perceel plaatselijk bekend Hoofdstraat 103 in Stadskanaal. Het bestaande pand zal worden gesloopt.

Het ontwerpprojectbesluit kunt u inzien bij de balie van team Ruimte en op onze website: www.stadskanaal.nl, rubriek politiek&organisatie, onderdeel bestemmingsplannen.

Deze bekendmaking geschiedt volgens de bepalingen van afdeling 3.4 Awb en artikel 3.10 Wro.

U wilt een zienswijze indienen?

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. In de zienswijze dient duidelijk aangegeven te worden op welke onderdelen van het ontwerpprojectbesluit deze betrekking heeft. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal, t.a.v. team Ruimte, Postbus 140, 9500 AC in Stadskanaal. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. de Vries, T (0599) 631 436.

Naar boven