stcrt-2009-20484-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Kastanjelaan 2009 (artikel 3.8, derde lid Wro)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 8 december 2009 heeft besloten het bestemmingsplan Kastanjelaan 2009 gewijzigd vast te stellen. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 31 december 2009 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem. Het bestemmingsplan is tevens in te zien op de website van de gemeente Lochem: www.lochem.nl

Het bestemmingsplan voorziet in een actuele woonbestemming van het voormalige terrein van carrosseriebedrijf Van Berkum aan de Kastanjelaan/Pillinkstraat in Lochem.

De wijzigingen betreffen de vermelding van het Samenwerkingsprogramma Luchtkwaliteit en de procedureregels van artikel 11.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aangezien de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, kan iedereen gedurende bovengenoemde termijn tegen de wijzigingen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00-12.30 uur en op donderdag van 8.00-20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven