stcrt-2009-20476-001.png Bestemmingsplan en exploitatieplan ‘Wezep Noord herziening 2008’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Oldebroek op 15 december 2009 het bestemmingsplan en het exploitatieplan ´Wezep Noord herziening 2008` gewijzigd hebben vastgesteld.

Plangebied

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de restlocatie behorende Wezep Noord II. Het omvat kort samengevat de gronden tegen de Zuiderzeestraatweg aan, ongeveer tussen het huidige Beelhof en de Marga Klompéstraat. Voor een verdere toelichting wordt verwezen naar onze internetpagina www.oldebroek.nl waar het bestemmingsplan digitaal kan worden geraadpleegd.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 30 december 2009 gedurende een periode van zes weken ter inzage op de volgende plaatsen en tijden:

  • 1. in het gemeentehuis tijdens werkdagen tussen 9.00 tot 12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur;

  • 2. in het dorpskantoor te Wezep tijdens werkdagen van 13.00 tot 16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur.

Het bestemmingsplan en het exploitatieplan zijn gewijzigd vastgesteld in vergelijking tot het eerder ter inzage gelegen ontwerpplannen. De wijzigingen zijn doorgevoerd in de toelichting, de planregels en het exploitatieplan. Voor degenen die beschikken over internet kunnen het plan en de wijzigingen ook digitaal raadplegen via onze website www.oldebroek.nl onder het kopje Wonen / Bestemmingsplannen/bp Wezep.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzageligging kan een ieder tegen de wijzigingen en kunnen (alleen) belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat waren zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (ABRS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gelijktijdig met het indienen van het beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de ABRS.

Oldebroek, 29 december 2009

Burgemeester en wethouders van Oldebroek.

Naar boven