stcrt-2009-20467-001.png Bestemmingsplan Ratum – Hesselinkweg 2, Boerderij Hesselink

De raad van de gemeente Winterswijk heeft in zijn vergadering van 17 december 2009 het bestemmingsplan ‘Ratum – Hesselinkweg 2, Boerderij Hesselink’ met nummer XII-9 vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een zorgvoorziening met 13 appartementen, een activiteitencentrum en vier huurwoningen op genoemd perceel.

Vanaf 30 december 2009 liggen het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit ter inzage bij de receptie op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan en het raadsbesluit zijn ook te raadplegen via onze website: www.winterswijk.nl/wonen en leven/ruimtelijke ordening/deelplannen buitengebied.

Vanaf 30 december 2009 tot en met 9 februari 2010 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit echter niet in werking voordat op dát verzoek is beslist.

Winterswijk, 29 december 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven