stcrt-2009-20450-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Borne, actualisatie en reparatie’

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Borne, actualisatie en reparatie’ ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Borne, actualisatie en reparatie’ is een correctieve herziening die voorziet in een actualisatie en reparatie van een aantal bestemmingen in het buitengebied van de gemeente Borne en toevoeging van nieuw beleid. Daarnaast zijn enkele nieuwe ontwikkelingen in het bestemmingsplan opgenomen t.b.v. de volgende adressen/percelen:

Aalderinksweg 2 Borne, Albergerweg 19 Zenderen, Albergerweg 22 Zenderen, herinrichting Azelerbeek, Bloksteegweg 1 Borne, Lodiek Landen 1 Borne, wegomlegging Meester Thienweg en Zenderensestraat 3 Zenderen.

Ter inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van 30 december 2009 tot en met 9 februari 2010. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.borne.nl, onder ‘Actueel, Ter inzage liggende ruimtelijke besluiten’ en zijn eveneens beschikbaar, gedurende openingstijden, bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Borne. Gedurende genoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Borne, Postbus 200, 7620 AE Borne. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de genoemde termijn een afspraak maken met de productgroep Ontwikkeling, telefoonnummer 074-2658628.

Naar boven