stcrt-2009-20449-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied (partiële herziening Stakenbergweg 86 in Elspeet)

Met ingang van woensdag 30 december 2009 ligt in de infohoek in de hal van het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Buitengebied (partiële herziening Stakenbergweg 86 in Elspeet).

Door het bestemmingsplan te herzien wordt op het perceel Stakenbergweg 86 te Elspeet de bouw van een nieuwe woning, ter vervanging van de huidige noodwoning, mogelijk. Het bestemmingsplan heeft als doel het perceel een ‘kleine’ woonbestemming toe te kennen. De voorwaarden zijn ontleend aan de door de raad vastgestelde beleidsnotitie Noodwoningen en aanvullende beleidsnotitie Noodwoningen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw B. Vierhout van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, doorkiesnummer (0341) 25 92 28.

Naar boven