stcrt-2009-20436-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Andel’ Correctieve herziening

Burgemeester en wethouders van de gemeenten Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf donderdag 29 december 2009 tot en met woensdag 9 februari 2010 voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Andel’ Correctieve herziening. Het plangebied ligt hoofdzakelijk in de kern Andel.

Bij besluit van 20 april 2009 hebben Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant gedeeltelijk goedkeuring verleend aan het bestemmingsplan ‘Kom Andel’, vastgesteld door de gemeenteraad van Woudrichem op 3 november 2008. Dit bestemmingsplan betreft de reparatie van het eerdere bestemmingsplan. Het bestemmingsplan voorziet in de bescherming van de ecologische verbindingszone en de archeologische waarden die in het gebied aanwezig zijn.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem, of via www.woudrichem.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze dient ingediend te worden bij de gemeente Woudrichem, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met Jan van Soest, die bereikbaar is op 0183-308176.

Naar boven